Happy clients

Hier doe ik het voor, en maakt mij blij...

Wat anderen over mij vertellen

Het is zo fijn om bij iemand terecht te kunnen die je handvatten geeft om weer door te kunnen.

Iemand die de tijd neemt om naar je verhaal te luisteren. En iemand waarbij je de deur uitstapt en je weer met overtuiging vooruit kan.

Bedankt Ilona, dat je me hebt geholpen om zelf in te zien dat ik op de goede weg zit. Ik ben er nog niet, maar ik kom er wel! Met volle angst vooruit!

Marloes

Een aantal weken geleden heb ik een sessie bij Ilona gedaan. In een gezellige, huiselijke sfeer deden we een bakkie.

Zo voelde het ook: twee vrouwen onder elkaar en een goed, inspirerend gesprek onder het genot van een bakkie. Ilona hielp mij de brei in mijn hoofd wat te ordenen, krabbelde wat dingen op papier en stelde me vragen.

Het thema was voornamelijk keuzes maken, maar als snel kwamen we erachter: why? Hoezo keuzes maken als het ook allemaal kan…? Hoezo in hokjes denken? Doen waar je je goed bij voelt, waar je blij van wordt, dat is toch waar het om gaat?

Jij bent de “baas”! Ik bepaal… Zou het zo simpel zijn? Misschien wel! We kletste er flink op los en de tijd vloog voorbij.

Ik kreeg het papier met krabbeltjes en tekeningetjes mee naar huis. De keuzes kon ze niet voor mij maken, maar ze hielp mij wel naar de kern zodat ik die keuzes zelf mag gaan maken. Dankjewel Ilona!

Maartje

Ik ken Ilona al een tijdje en iedere keer als ik vastloop praat ik even met haar.

Mij geeft dit altijd weer helder zicht. Ilona oordeelt niet en staat altijd klaar om even te luisteren.

Ook checkt ze regelmatig in om te horen hoe het gaat. Ik vind het praten met haar heel fijn. Vooral haar oprechtheid en intentie om je te helpen is iets wat ik mooi vind.

Anoniem

Vergeet je cadeautje niet!

Download de 3 tips om lekker te leven op jouw manier.

Wil je dat ook?

Kies voor meer plezier én rust in je kop & lijf.