20210811-img_0227
 • Ik leef nu in een rustigere versnelling
  Door de sessies met Ilona, heb ik geleerd om beter prioriteiten te stellen en keuzes voor mezelf te maken. Niet meer doorracen, maar regelmatig stilstaan bij wat ik aan het doen ben. Wat vind ik nu zelf belangrijk? Het heeft me uiteindelijk inzicht en rust gegeven (en hierdoor een betere balans).  Nadat ik meer rust kreeg, ging ik ook beter voor mezelf zorgen en voel ik me mentaal sterker. Ik heb zelfs weer tijd om een nieuwe hobby te doen, fotograferen. Ilona heeft het meer dan uitstekend gedaan, complimenten!  

  Anoniem
  Anoniem
 • Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen, waarom ik bepaalde dingen deed
  Ik heb een paar keer met Ilona afgesproken en tijdens de gesprekken stelde ze veel vragen. Hierdoor kwam ik achter veel dingen, waarom ik bepaalde dingen deed. Soms wel confronterend, maar het heeft mij meer inzicht in mezelf gekregen. Hier ben ik mee aan de slag gegaan, want uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Het is gewoon fijn om even met iemand te kletsen die wat verder van je afstaat. Ik kan weer genieten, voel me een stuk vrolijker! Bij Ilona voel je je gelijk op je gemak, denkt met je mee en dat was erg prettig.

  Richard
  Richard
 • Ilona is een vrolijk, energiek mens, fijn om mee te werken
  Ik had zoveel stress, voelde me onrustig en liep elke dag achter de feiten aan. Ik had het idee, dat ik altijd iedereen moest helpen omdat mensen mij anders niet aardig vonden. Hierdoor "vergat" ik dat ik er zelf ook nog was. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen en dat heeft mij veel rust gebracht. Rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Vooraf zei ik nog, ik zou zo graag eens gewoon niets willen doen. Zonder het gevoel iets te "moeten". Dat is gelukt dankzij mijn sessies. Ilona is een vrolijk, energiek mens, fijn om mee te werken.

  Henk
 • Ze kon diep in mij iets raken om mij te helpen meer vitaal en mentaal sterk te zijn
  Ilona was mijn maatje in mijn drie maanden traject. Altijd een luisterend oor voor mij. Ze kon diep in mij iets raken om mij te helpen meer vitaal en mentaal sterk te zijn. Zeker een aanrader.

  Annamaria
 • Ilona heeft mij geweldig laten spiegelen. Zette mij aan het denken, waardoor ik nieuwe stappen ben gaan zetten. Stappen in de goede richting
  Ilona kende ik al als iemand met oog voor iedereen om haar heen. Ik kwam haar na een lange periode toevallig weer tegen op een moment dat ik veel druk van buitenaf op mijn leven voelde. Twee koffies verder zijn we samen aan de slag gegaan. Ilona heeft mij geweldig laten spiegelen. Zette mij aan het denken, waardoor ik nieuwe stappen ben gaan zetten. Stappen in de goede richting. Na een jaar is mijn hoofd niet meer vol en zie ik weer mogelijkheden. Ik richt mij op de dingen die belangrijk voor mij zijn. Wat uiteindelijk gezorgd heeft dat ik mij rustiger en gelukkiger voel.

  Kathelijne
 • Door vragen te stellen laat Ilona je nadenken over gewoontes die er ingeslopen zijn en hoe je dat kunt veranderen
  Ik wilde graag op bepaalde vlakken veranderen, alleen dat lukte mij zelf niet. Toen kwam ik in gesprek met Ilona en is zij mij gaan begeleiden en coachen. Behalve praktische tips en oefeningen heeft Ilona vooral mij laten inzien waarom ik bepaalde dingen deed. Door vragen te stellen laat ze je nadenken over gewoontes die er ingeslopen zijn en hoe je dat kunt veranderen. Dit heeft meer effect op langere termijn wat voor mij echt een eyeopener was. Ilona is heel enthousiast en heeft een hele persoonlijke en warme benadering.

  Natasja
 • Na een paar weken had ik al meer zelfvertrouwen, voelde ik mij energieker en gaf ik steeds beter mijn grenzen aan
  Na een zwangerschap met gekneusde ribben en zorgen vond ik het tijd om aan mezelf te werken. Ineens was ik er klaar mee! Ik wilde me energieker en happy voelen en een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Na een paar weken had ik al meer zelfvertrouwen, had ik meer fut om dingen te ondernemen en gaf ik steeds beter mijn grenzen aan. Ilona zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, luistert oprecht, fluit je terug of geef juist dat zetje om verder te gaan. De oprechte interesse, in een appje of tijdens de gesprekken werkten heel erg motiverend.

  Saskia
 • Dank je wel voor jouw workshop
  Jouw eigen sparkle komt heel goed over, je straalt en dat is aanstekelijk. Bedankt voor de goede inzichten die je hebt gegeven tijdens deze workshop!

  Anoniem
 • Ik ging er blanco in en ben zeer aangenaam verrast!
  De workshop "Gelukkig 2019" gedaan. Ik besef me nu dat ik meer mag stilstaan, bij de kleine dingen in het leven. Het heeft me echt even het opstapje gegeven, die ik nodig had. De workshop was heel leuk georganiseerd!

  L.

Op een trein stappen.. met als bestemming “doe maar wat” brengt je nooit daar, waar jij zelf wilt zijn